Стадион "Христо Ботев" с ново име, ето кога багерите започват работа

Големите новини за Ботев Пловдив продължават. След като по-рано днес стана ясно, че Николай Киров е уволнен от поста старши треньор, сега президентът на клуба Георги Самуилов сподели нова важна информация. Тя е свързана със стадион "Христо Ботев", който ще има ново име.

Самуилов разкри, че съоражението ще носи името "Инса Арена". Освен това стана ясно, че строежът на стадиона ще започне на 1 септември 2019 година.

Ботев (Пловдив) уволни Николай Киров

Николай Киров вече не е треньор на Ботев (Пловдив). Специалистът е уволнен от клуба. Това съобщи собственикът на "жълто-черните" Георги Самуилов,...

"Има яснота за стадиона. Има процеси, които затрудняват старта на строежа. Стадионът ще започне да се строи до 1 септември 2019 година. Стадионът ще се казва "Инса Арена“. Това е името! Може това да се случи и по-рано, но за 1 септември съм сигурен.

ОФИЦИАЛНО: КАЙЗЕР СЕ РАЗДЕЛЯ С БОТЕВ ПЛОВДИВ

Нека всички фенове на Ботев да са спокойни и очаквам от тях поддръжка. Знам, че стадионът е много чувствителна тема. Знам, че много пъти са обявявани дати, но това е датата, която аз обявявам най-отговорно - 1 септември 2019 година и да се надяваме, че на 1 септември 2021 година стадионът да бъде открит", бяха думите на Самуилов.

Още по темата

Please select answer!