Ясно е бъдещето на Тодор Неделев, ЦСКА и Лудогорец са разочаровани

Ясна е съдбата на футболист номер три на България за изминалата 2018 година - Тодор Неделев. Според информация на вестник "Труд" халфът на Ботев (Пловдив) ще остане в тима, като няма да ощастливи с подписа си нито Лудогорец, нито ЦСКА, нито някой от другите си настоящи кандидати.

Неделев чака трансфер в клуб, който играе в едно от петте най-добри първенства в Европа. Става дума за Англия, Испания, Италия, Германия и Франция. Националът ще вземе решение да смени клуба си обаче чак през лятото.

Ботев Пловдив продава свой талант на италиански тим за 200 000 евро

Ботев Пловдив е на крачка от това да осъществи сериозен трансфер. Пловдивчани най-вероятно ще се разделят със своя талант Слави Шопов, който е же...

БОТЕВ ПЛОВДИВ ОБЯВИ ПЪРВОТО СИ ЗИМНО ПОПЪЛНЕНИЕ

Талантливият футболист имаше оферти от Първа лига, Китай и Турция, но желанието му остава да играе в голям европейски отбор.

Така поне до края на сезона "жълто-черните" ще запазят водещите си футболисти, като клубът е отказал офертата на Лудогорец за Серкан Юсеин. Това може да се промени, ако разградчани най-малкото удвоят офертата си към Ботев, която е била за 50 000 лева.

Вижте какви финансови условия е отказал Неделев на китайски клуб в този материал. 

Още по темата

Please select answer!