Петрович вдигна мерника на български играч на Ботев (Пд)

Треньорът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович е вдигнал мерника на крилото Антон Карачанаков, твърди "Тема Спорт". Очаква се футболистът да остане извън стартовите 11 за днешното домакинство срещу Дунав (Русе). Не е изключено дори крилото да изпадне от групата.

В първия кръг Карачанаков започна като титуляр при визитата на Арда, но не е впечатлил особено черногорския специалист. Той бе сменен към края от Станислав Шопов, след като преди това си изкара безсмислен картон.

Тим от Испания си хареса Тошко Неделев

Голямата звезда на Ботев Пловдив Тодор Неделев е близко до това да осъществи нов трансфер. Полузащитникът е попаднал в плановете за лятна селекци...

Петрович не е доволен най-вече от отношение на футболиста. Карачанаков не се ползваше с особено доверие и при предишния треньор Николай Киров-Белия. Добрата новина за Желко Петрович е, че след изтърпяно наказание в състава се завръща друг атакуващ футболист - Антонио Вутов. Именно той ще заеме мястото на Карачанаков на фланга. А кой български национал отказа на пловдивчани вижте в този материал. 

Още по темата

Please select answer!