Неделев: И аз се чудя защо не преминах в друг отбор, но много обичам Ботев


Неделев: И аз се чудя защо не преминах в друг отбор, но много обичам Ботев
Снимка: БГНЕС

2086 0

Халфът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев призна, че понякога се чуди защо не е преминал в друг отбор от българското първенство. Причината за това обаче е любовта му към "жълто-черния" клуб и дълга, който чувства към него. В медиите са се появявали информации за интерес към национала от страна на ЦСКА и Лудогорец.

"Понякога и аз се чудя защо не преминах в друг отбор. Но много обичам Ботев, този клуб ми е дал много и не мога да си помисля да облека екипа на друг отбор у нас. Чувствам сякаш задължение да бъда в Ботев. Много обичам феновете. Отборът е много добър, въпреки че Лудогорец и ЦСКА са по-добри от нас. И двата тима понякога сме ги побеждавали. Но така се случваше, че все си оставам в Ботев", заяви Неделев пред "Нова телевизия".

ОТ БОТЕВ СА КАТЕГОРИЧНИ, НЕ ПУСКАТ НЕДЕЛЕВ В ДРУГ ОТБОР ОТ ПЪРВА ЛИГА

Звездата на "канарчетата" посочи и какви са целите пред него и отбора до края на сезона. "Искам да спечелим Купата, да сме по-напред в първенството, да се класираме за Лига Европа. Имаме сили, направихме много добър отбор", коментира халфът. А каква е респектиращата цена, която пловдивчани поставиха на футболиста - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички