Конфликт със звезда на Ботев довел до уволнението на Киров?

Конфликт между Тодор Неделев и Николай Киров е една от основните причини за уволнението на Белия, твърди "Меридиан Мач“. Звездата на Ботев (Пловдив) недоволствал усилено от методите на работа на треньора, който в сряда беше освободен от поста си. Неделев се усъмнявал публично в качествата на Киров, а броженията му логично стигнали и до ръководството, и до самия наставник.

Националът имал претенции към тренировъчния процес, който според него бил изключително еднотипен, скучен и по никакъв начин не развивал отбора. Постепенно недоволството на Неделев се предало и на други от основните футболисти, което поставило Белия в още по-неблагоприятна ситуация.

Футболистите избраха Неделев за номер 1 през сезона

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев беше избран за Футболист на футболистите за 2019 година. Той печели наградата за втора поредна година. ...

От своя страна пък Николай Киров същ показвал с поведението си, че Неделев не му е любимец и двамата почти не водили разговори, различни от служебните. Вижте в този материал кой е фаворитът за нов треньор на Ботев.

Още по темата

Please select answer!