Ботев (Пд) пробва да се раздели със скъпоплатен чужденец


Ботев (Пд) пробва да се раздели със скъпоплатен чужденец
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1796 0

Ботев (Пд) ще опита да се отърве от един от най-скъпоплатените си футболисти. Става дума за бразилеца Джонатан Перейра, който от доста време е контузен, съобщава "Меридиан мач".

Все още не е ясно кога защитникът ще се завърне на терена. Той има травма в корема, а лекарите спорят как да бъде лекувана тя. Родните доктори настояват, че Перейра трябва да претърпи операция, а в Белгия са му назначили медикаментозно лечение. Така или иначе Джонатан не играе за Ботев, а договорът му изтича в края на сезона. Шефовете ще направят всичко по силите си, за да разтрогнат контракта на бранителя по взаимно съгласие в най-скоро време.

Междувременно стана ясно, че един от най-перспективните футболисти на "канарчетата" - Крис Добрев, все още се дърпа за нов договор. Младокът е получил предложение за 3-годишен контракт, но все още не я ясно дали ще подпише. Съвсем различна е ситуацията при друг талант на клуба - Слави Шопов, който до дни ще парафира за 3 години с Ботев. А кой от българите в състава също е набелязан за раздяла вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички