Бизнесмен-ботевист слага ръка на Ботев (Пд)?


Бизнесмен-ботевист слага ръка на Ботев (Пд)?
Снимка: Официален сайт на Ботев

1563 0

Фенове на Ботев (Пловдив) твърдят, че вече има бизнесмен, който желае да поеме издръжката на клуба и да довърши строежа на стадион "Христо Ботев" пише "Тема Спорт". Новината била съобщена от фенската страница във фейсбук Ultras front Botev Plovdiv Bulgaria.

"Има официално нов човек - ботевист с доказан бизнес. Той е готов веднага да започне строежа на Колежа и да го направи най-красивия стадион в България. Има проект, водил е и предварителни разговори със зам.-кмета на града. Иска среща в най-скоро време с феновете и ако всички единодушно го подкрепят, поема издръжката на клуба.

Иска да вдигне заплатите и премиите на играчите, за да ги стимулира да играят още по-добре. Иска да поеме изцяло издръжката на клуба. Но желае изцяло акциите, а управлението на клуба да е без никой от сегашното ръководство", се казва в част от съобщението.

В момента един от основните инвеститори в клуба е Георги Самуилов, а председател на съвета на директорите е Ангел Палийски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички