27-годишен халф на Ботев Пловдив крил контузия 3 месеца - пропуска началото на сезон 2022/23


27-годишен халф на Ботев Пловдив крил контузия 3 месеца - пропуска началото на сезон 2022/23
Снимка: Kiril Bekyarov / LAP.bg

1838 0

В началото на сезон 2022/23 Ботев Пловдив ще играе без един от основните си футболисти - полузащитника Реда Рабей. Разкритието бе направено от помощник треньора на "канарчетата" Тимур Дагуев, който обясни каква е причината в профила си в социалните мрежи, прикачвайки снимка с 27-годишния халф:

"Защо го уважавам толкова много? През последните 3 месеца този човек игра с голяма херния. Много тежка контузия. Има нужда от операция и ще отиде да се оперира. Мисля, че през последните 3 месеца той пропусна 20 тренировки и постави толкова много инжекции в слабините си", написа Дагуев и допълни:

"Реда не искаше да казва на никого за сериозната болка и проблемите си със здравето. Само отборът и треньорите знаехме. Помолихме го над 10 пъти да не играе в мачовете, защото е рисковано, но той искаше да помогне, за да спечелим бронзовите медали. След мача той дойде при мен и каза: "Обещах ти, че ще отидем в Европа. Това е за теб". Толкова скромен човек с толкова голямо сърце и характер. Уважавам те, Рабей!".

*През кампанията Реда Рабей изигра общо 30 мача за "жълто-черните", в които се отчете с 2 гола, 2 асистенции, 9 жълти и 1 червен картон.

Вижте още: Сделката с Бешикташ пропадна - Жорди Кайседо остава в България, засега

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички