Зума критикува Петев заради Камбуров


Зума критикува Петев заради Камбуров

1599 0

Националният селекционер Ивайло Петев бе остро кри­тикуван от Локомотив (Плов­див) за решението си да оста­ви Мартин Камбуров извън групата за световната квали­фикация с Люксембург.

35-годишният таран има три попадения от началото на сезона в Първа ли­га, но остана без повиквателна за сметка на Димитър Рангелов, който няма гол в Тур­ция, а и е само с две години по-млад, пише "Тема спорт".

В Люксембург сломени след 3:4, а Франция изумена от България

"В момент, в който трима централни нападатели са из­вън сметките поради една или друга причина, националният селекционер Ивайло Петев не вика Мартин Камбуров, който пет пъти е ставал голмайстор на първенството ни. Мартин имаше място в този отбор, защото във футбола няма стари и млади, а можещи и неможещи", атакува в ин­тервю за БНТ легендата на Локо (Пд) Христо Бонев, който е и бивш национален селекционер.

Преди ня­колко дни Ивайло Петев бе на­паднат и от левия бек на Амкар Петър Занев. Той заяви, че с настоящия селекционер три­кольорите няма да постигнат никакви успехи. Защитникът не бе първият играч, който влиза в конфликт със специали­ста. Преди него това сториха нападателите Валери Божинов и Андрей Гълъбинов, зара­ди което вече не получават повиквателни. В списъка със зачеркнатите е и нападате­лят на Левски Венцислав Хри­стов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички