Зимната магия на Първа лига: Локомотив Пловдив вкара повече от Ботев Враца, но загуби с два гола разлика (ВИДЕО)


Зимната магия на Първа лига: Локомотив Пловдив вкара повече от Ботев Враца, но загуби с два гола разлика (ВИДЕО)
Снимка: facebook / lokomotivplovdiv

4718 0

Ботев Враца сложи край на ужасяващата серия от шест загуби в Първа лига при домакинството си на Локомотив Пловдив. Врачани се възползваха от кошмарното време на стадион “Христо Ботев” и се наложиха с 2:0.

Възпитаниците на Христо Янев изглежда, че се приспособиха по-добре към тежките метеорологични условия и спечелиха три точки за първи път от 22 септември насам. В герои се превърнаха Генов и Мажуга с попаденията си в 20-ата и 58-ата минута. 

Късметът не беше на страната на гостите и това си пролича още в началните минути. До 10-ата те реализираха две попадения чрез първите си ситуации - Андреев и Илиев бяха точни, но страничният съдия ги отмени заради засади. ВАР не можеше да се намеси заради снега, който наложи страничните линии да са червени. 

През второто полувреме още една засада коства попадение на гостите, които приключиха с гостуващата серия без загуба. Тя започна още в края на миналата кампания. 

Ботев Враца остава на предпоследна позиция, но вече с 13 пункта, докато "смърфовете" са четвърти с 35 т. В следващия кръг врачани гостуват на Лудогорец, а Локомотив - на Левски. 

Следете актуалното класиране в Първа лига със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички