Здравният министър зарадва всички футболни фенове в България


Здравният министър зарадва всички футболни фенове в България
Снимка: Getty Images/Guliver

1468 0

Считано от утре, 24 февруари, отпада изискването за зелен сертификат за влизане на публика на спортни мероприятия, включително и на стадиони!

Това става ясно от заповедта на здравния министър проф. Асена Сербезова, с която се изменят противоепидемичните мерки в България.

От четвъртък, наред с други обществени места, по стадионите също ще може да се влиза свободно, при условие, че 100 процента от персонала е със зелен сертификат (ваксинация, преболедуване или отрицателен тест).

*Все пак е отбелязано, че по преценка на ръководителя на обекта или организатора на мероприятието, може и да се изисква такъв документ за посетителите. Най-вероятно обаче от петък, когато започва 21-ия кръг на Първа лига, феновете ще могат да влизат свободно на всички стадиони и спортни зали в страната.

Малко по-рано днес пък от БФС потвърдиха информациите, че два родни гранда ще имат честта за 'гостуват' на собствените си стадиони в мачовете им от 1/4-финалите за Купата на България (подробности четете във връзката).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички