Занев: Разочарован съм, че Петев не ме вика, няма собствено мнение!


Занев: Разочарован съм, че Петев не ме вика, няма собствено мнение!
Снимка: Иван Йочев

1833 0

Българският защитник на Амкар (Перм) Петър Занев изрази разочарованието си от факта, че не е викан в националния отбор на България. Футболистът заяви, че е обидно да се казва, че виканите в отбора играчи са най-доброто, с което страната ни разполага.

"Разочарован съм, че не ме викат в националния отбор. Обидно е да казват, че това са най-добрите футболисти, които имаме. В предишните два мача от група от 25 футболисти, може би 15 не играеха в клубните си отбори. Викат се футболисти, които са на 34-35 години. Ако това е най-доброто, защо не викат Георги Пеев, който е на 36, а е един от най-добрите чужденци в Русия? Тези хора си противоречат и нямат собствено мнение. Поне, когато викаш дадени футболисти, трябва да застанеш зад гърба им след това. Трябва поне един път да поемеш вината върху себе си“, коментира Занев пред "Дарик".

Защитникът сподели, че е доволен, че в националния вече се дава шанс на играчи като младите футболисти на Литекс Страхил Попов и Недялков, както и на играча на "Левски" Георги Костадинов.

"Мисля, че след като няма добри резултати, трябва да се направи някаква крачка. Радвам се, че им се дава шанс. Това трябваше да се случи много по-рано. Не знам каква е причината да не се дава шанс на тези футболисти, все пак Литекс в момента е на първо място“ заяви Занев.

"Винаги бих играл за националния отбор. Малко хора знаят, че преди години си платих сам лечението в Сърбия, за да играя с Чехия. След това контузията се усложни и не играх професионален футбол седем месеца. Давам всичко за националния отбор, защото това е голяма чест за мен. Явно има хора, които са с друго мнение по въпроса”, завърши играчът на Амкар, който в последния мач на своя тим носи капитанската лента.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички