Разкриха заместника на Гълъбинов


Разкриха заместника на Гълъбинов

918 0

Нападателят на албан­ския Скендербеу Венци Христов най-ве­роятно ще смени Андрей Гълъбинов в национал­ния отбор за евроквалификациите с Хърватия и Азербайджан, пише "24 часа".  Другият ва­риант е Исмаил Иса, който обаче все още не е във форма, след като подписа с Берое.

Гълъбинов, който е в италианския „Новара", се мотивирал, че има прекалено много функционални проблеми и бил на индивидуална подготовка в клуба си. Ивайло Петев останал доста изненадан от ре­шението на нападателя.

За двубоя с Азербай­джан в София в групата на националите ще се върнат наказаните Све­тослав Дяков и Йордан Минев. Те пропускат го­стуването на Хърватия заради натрупани карто­ни. Илиан Мицански пък бе одрусан с цели 3 мача от УЕФА заради черве­ния си картон и санкцията ще изтече чак през септември догодина, ко­гато са следващите ни официални срещи.

Има вариант към от­бора да бъдат включени и други имена в зависи­мост от функционално­то състояние на тези, които са с повиквател­ни. Владимир Гаджев със сигурност ще бъде поканен, ако се появят проблеми в халфовата линия.

Лагерът на национа­лите за последните два мача от евроквалификациите стартира в понеделник. Нашите ня­мат шансове за бараж след загубите от Норве­гия и Италия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички