Загорчич: Мислим вече за баража


Загорчич: Мислим вече за баража
Снимка: Официален сайт на Славия

862 0

Отборът на Славия победи Лудогорец в последен мач от сезона в Първа лига. "Белите" спечелиха с 3:1 в домакинството си на разградчани и нанесоха първа загуба на шампионите през сезона. Филип Кръстев, Христо Попадийн и Радослав Кирилов бяха точки за домакините, а Сисиньо бе изгонен в средата на първата част. Дан Битон реализира единствения гол за Лудогорец в средата на второто полувреме.

След срещата треньорът на домакините Златомир Загорчич сподели впечатленията си от двубоя: „Успяхме да спечелим днешния мач, което беше много важно и вече мислим за срещата с Ботев Пловдив. Лудогорец излезна с един състав, с който никога не е играл досега в първенството, не бяха много ориентирани. Ние излезнахме с голяма настроение. Играхме със самочувствие, нещата се получаваха, успяхме да вкараме красиви голове. Можеше и резултатът да е по-голям. Мислим вече за баражния мач“, каза Златомир Загорчич след срещата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички