Задържаха фена, нападнал треньора на Дунав


Задържаха фена, нападнал треньора на Дунав

9067 0

Органите на реда в Горна Оряховица информираха, че вече е задържан нападателят на старши треньора на Дунав Веселин Великов.

Ръководството на клуба благодари на полицейските служители в железничарския град за бързата реакция след инцидента на местния стадион "Локомотив".

В хода на извършената полицейска проверка е установено, че 33-годишният К. А. от Горна Оряховица, фен от агитката на Локомотив, е излязъл на терена и е причинил телесна повреда по хулигански подбуди чрез нанасяне на удари с ръце и крака по тялото и главата на 37-годишния старши треньор на "драконите".

Великов бе откаран във великотърновската болница, където след преглед е установено, че е получил комоцио. Освободен е за домашно лечение, без опасност за живота.

К. А. е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Оказало се е, че той е известен на полицията за престъпление по чл.343б от Наказателния кодекс, отнасящо се за нанасяне на средна и/или тежка телесна повреда. Срещу него в РУ – Г. Оряховица е започнато бързо производство. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички