Безобразно! Фен удари треньор след мач от "Б" група


Безобразно! Фен удари треньор след мач от "Б" група

8137 0

Привърженик на Локомотив (Горна Оряховица) нападна треньора на Дунав Веселин Великов. Това се случи веднага след края на контролата между двата тима, която се игра в съботната вечер на стадиона в железничарския град и завърши при 0:0.

Липсата на каквато и да е охрана на стадион "Локомотив" позволи на един от тарторите на агитката на домакините да нахлуе на терена веднага след последния съдийски сигнал. Фенът бе видимо недоволен от развоя на двубоя, в който Дунав демонстрира далеч повече мотивация и бяха близо до това да победят съперника по време на официалното представяне преди старта на участието му в "Б" група.

Той започна да търси сметка от реферите за спорно положение в мача. След диалога си със съдиите той се насочи към скамейката на дунавци. Затова спомогна и полетяла от ВИП ложата на домакините бутилка с минерална вода към Великов. Докато течаха обясненията и размяната на реплики, запалянкото удари старши треньора на Дунав и с трудности бе удържан от присъстващите.

На мястото веднага бе повикана полиция, а линейка откара Великов към спешното отделение на местната болница.

Ръководство на "драконите" бе категорично, че липсата на охрана и случилото се след двубоя е недопустимо и очаква реакция от правораздавателните органи и БФС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички