Забиват Ивелин Попов на пейката за мача с Италия


Забиват Ивелин Попов на пейката за мача с Италия
Снимка: Иван Йочев

1596 0

Сериозни промени ще настъпят в националния отбор за ключовото домакинство на Италия. Почти сигурно за мача на 28 март в София доскорошният капитан Ивелин Попов ще загуби не само капитанската лента, но и титулярното си място в отбора.

Попето разочарова тотално в злополучния мач с Малта (1:1) през ноември. Тогава той не уцели вратата от дузпа, а след това бе обвинен от вицепрезидента на БФС Йордан Лечков, че е бойкотирал.

Сериозни заявки за поста на Попов дадоха младите Кристиян Малинов от Литекс и Радослав Василев от Славия. Валери Божинов, който набира все повече скорост в совя Тернана, също се облизва за титулярно място.

Срещу Ивелин е настроен и босът на БФС Борислав Михайлов, който е разочарован от последните му изяви. Боби дори отказа да коментира дали бившият капитан ще бъде викан отново в отбора.

В отсъствието на Ивелин, който не бе пуснат за контролата с Румъния (0:0) от клуба си Кубан, капитан за постоянно остава Светльо Дяков, пише "България Днес". Халфът на Лудогорец носеше лентата срещу румънците.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички