За войната и целите с Черно море: Говори новото попълнение на "моряците" Петър Босанчич


За войната и целите с Черно море: Говори новото попълнение на "моряците" Петър Босанчич
Снимка: Официален сайт на Черно море

908 0

Новото попълнение на Черно море - Петър Босанчич, разкри какви са целите на неговия тим през новия сезон в родния елит. В интервю в родината си идващият от Украйна защитник коментира и ситуацията там покрай войната с Русия.

„Трансферът стана бързо. Дойдох още в началото на подготовката, а първенството започна малко по-рано. В първия мач празнувахме победата срещу Локомотив от София. Така че мина добре", сподели хърватинът.

"Отборът е добър, отдавна е заедно, треньорът също. Черно море е стабилен клуб в България, постоянно в горната част на таблицата. Правят и много изходящи трансфери, като последният беше преминаването на Пабло Алварес в Риека. Мисля, че това е добър клуб и добра стъпка за мен. Във всеки случай се надявам всичко да е наред.

Имаше промени в отбора. Тимът остана без две крила и не успя да спечели битката с Ботев Пловдив за място в европейските клубни турнири. Отборът обаче постоянно е в горната част на таблицата и целта е участие в Европа. Започна добре и се надявам да продължи така.

По-рано се говореше за война, но никой не мислеше, че наистина ще започне. Дойдох там малко късно, не съм минал през подготовката. Имаше и малък инцидент, така че пропуснах няколко мача заради коронавирус. Клубът искаше да остана, но се реших на стъпка, която ще ми позволи да играя повече. В крайна сметка взех добро решение, като се има предвид, че те отидоха на подготовка и дори не се върнаха там заради началото на войната.

След като напуснах Украйна, имах нужда от половин сезон, за да играя и да се върна към живота и това ми беше предоставено в Широки Бриег. Играх, получих това, от което се нуждаех, но за съжаление резултатът не беше най-добрият. Надявам се, че Широки бързо ще се стабилизира и ще се върне на пътя на славата в Босна“, допълни още той.

Ето кои 3-а пропускат мача на "моряците" със Славия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички