Въпреки раздялата: Уорън Фийни благодари на Пирин Благоевград и посочи с какво се гордее


Въпреки раздялата: Уорън Фийни благодари на Пирин Благоевград и посочи с какво се гордее
Снимка: Lap.bg

1328 0

Ръководството на Пирин Благоевград официално обяви, че е постигнало договорка с досегашния си треньор Уорън Фийни и двете страни ще се разделят по взаимно съгласие. Бившият наставник на "орлетата" пък заяви, че е благодарен на всички в клуба и е горд, че е успял да го върне в Първа лига:

"Искам да благодаря на всички в клуба, с които работих в продължение на две години. Изразявам специални благодарности към всички служители на клуба, към хората които се грижат за поддръжката на стадиона и терените. Благодаря на администрацията, на изпълнителния директор, на Борда на директорите, на моя щаб, на медийния отдел на клуба, на хората, които осигуряваха условията за това футболистите да се чувстват добре. Благодаря на медиите, с които имахме възможност да работим заедно в този период", каза Фийни пред официалния сайт на Пирин и добави:

"Благодаря на футболистите за усилията, които положиха. Те ме направиха горд и щастлив, след като спечелихме първенството през миналия сезон. Без съмнение това е най-прекрасният момент в кариерата ми на треньор досега".

"Искам специално да благодаря на президента на клуба г-н Белогур, който осигури всичко, за да може отбора да се развива, и който ме подкрепяше безрезервно по време на моя престой в Пирин. Сърдечно благодаря и на феновете на Пирин. Благоевград е прекрасен град, а аз оставам фен на отбора завинаги", каза за финал Уорън Фийни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички