Въпреки коронавируса мач Етър - Локомотив (Пд) ще има


Въпреки коронавируса мач Етър - Локомотив (Пд) ще има
Снимка: http://etarvt.bg/

1507 0

От РЗИ-Велико Търново са отменили решението си да поставят под карантина целия отбор на Етър, след като стана ясно, че сред тях има четирима заразени. Това обявиха от клуба на официалния си сайт. Това означава, че мач Етър - Локомотив (Пловдив) ще има. Той е насрочен за днес от 17,45 часа на стадион "Ивайло".

В срещата ще могат да вземат участие футболистите на "виолетовите", които са с отрицателни проби на последните PCR тестове. Треньорският щаб ще попълни групата с юноши на клуба.

"Ръководството на „Етър” взе решение да остави цената на билетите по 7 лв. и в продажбата им в днешния ден като жест към привържениците заради създалата се неяснота с провеждането на мача. Призоваваме всички великотърновски приятели на футбола да дойдат на стадион „Ивайло”! Отборът на „Етър” точно в това трудно изпитание ще има двойна нужда от вашата подкрепа! Очакваме ви на трибуните, бъдете 12-ият играч на етърци в тази тежка битка!", написаха великотърновци на своя сайт. Това е повторна среща на Етър с коронавируса за последните пет месеца. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички