Вуцов за съдията: По едно време искаше да вкара, класически некадърник


Вуцов за съдията: По едно време искаше да вкара, класически некадърник
Снимка: Lap.bg

1580 0

Старши треньорът на Крумовград - Велислав Вуцов, говори след домакинството на възпитаниците му на елитния Септември в двубой от 1/16-финалите в Купата на България. Гостите от София се наложиха с 1:0, а опитният наставник на втородивизионния тим направи емоционален коментар след последния съдийски сигнал.

Той остана доволен от играта на своите футболисти, но обвини съдията за отпадането и отправи сериозни критики към него.

„Как няма да изхабя нерви? Как да стигнем до 1/8-финал с ЦСКА като бяха сложили в средата един човек, който е класически престъпник и класически некадърник? На тази добра игра и това превъзходство, което имахме, не мога да съм недоволен. Положенията бяха в наша полза“, обясни Вуцов пред dsport.

$Този несретник измисли два поредни корнера. Получихме гол от статично положение. По едно време го гледам вдигаше ръка, искаше той да вкара. Класически некадърник. Не мога да имам претенции към нашите момчета. Сигурно сме зелени още.

Въпреки всичко, мога да поздравя всички момчета. Откакто аз съм тук, това е най-добрия ни мач. Съжалявам, че не победихме. Мани ги ЦСКА", добави неглижиращо Вуцов за "червените", срещу които щяха да се изправят възпитаниците му в следващия кръг за Купата при успех над Септември.

Вижте какво каза наскоро Вуцов за сина си!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички