Вили Вуцов побесня: Самоубихме се, играем като първокласници, без тичане не може


Вили Вуцов побесня: Самоубихме се, играем като първокласници, без тичане не може
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2174 0

Треньорът на Крумовград - Велислав Вуцов, направо побесня след безобразно лошата игра на своя отбор и изразителната загуба с 1:4 от отбора на Монтана в мач от 16-ия кръг на Втора лига.

Специалистът е познат с буйния си нрав и своята ексцентричност, но отдавна не бе виждан в подобна светлина. След края на срещата той обвини своите възпитаници в игра, подобаваща на първокласници.

"Ние се самоубихме сами. Получихме абсурдни голове за втори пореден мач. Очаквах, че отборът ще реагира, но ние реагирахме по възможно най-лошия начин. Грешките за головете са като за първи и втори клас. Детински грешки, няма да ги коментирам", заяви Вуцов след поражението.

Той коментира едно от попаденията във вратата на своя тим, паднало от дузпа. При нарушението за наказателния удар Крумовград остана и с човек по-малко.

"При дузпата наш играч изби топката без никакво основание. За една бройка да си вкараме автогол. Ако има дузпа, то червеният картон е много силно измислен. Нашият играч не игра умишлено. Може да го удря в ръката, но в никакъв случай не беше умишлено", категоричен беше наставникът, който не спря с острите критики по адрес на играчите си.

"Първите 10-15 минути имахме долу/горе някаква организация, после стана махленски футбол. Това, което видях като игра ме плаши. Ще има много сериозни разговори на много теми. Това е безобразие. Резервите се включиха неудачно, всяка смяна отиваше от лоша към по-лоша.

Това, което виждам като игра, е много далеч от желаното. Имаме и много сериозен физически проблем, тъй като отборът не е подготвен добре. Получаваме постоянно контузии. Не искам да хвърлям другаде вината. Не сме подготвени добре. Да видим колко точки ще имаме до Нова Година и на тази база ще правим планове. Ако това е нашето ниво, то определено не сме готови за "А" група", призна треньорът. Той коментира и предстоящото предизвикателство пред отбора си за Купата на България в лицето на Септември София.

"За Купата трябва да се представим по най-добрия начин, ако можем. Това, което виждам в последните 3 мача, ме плаши, като се сетя, че идва мач с отбор от елита. Днес бяхме бавни и монотонни. Всички ми обясняват, че съм претоварил играчите и това може да е вярно, но в днешно време футбол без тичане няма.

Нека да мине последният мач, за да направим анализите. Трябва да вземем задължителна победа. Оказахме се гостоприемни домакини напоследък. Дано покажем истинска реакция, за да има дух и реакция. Ще имаме сериозни разговори тази седмица. Бях мек до момента, за да си позволя по-солено поведение сега“, завърши Вили Вуцов.

Ето каква поредна глоба отнесе той от БФС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички