Вуцов, след като срази Петев: Не съм искал да го обидя


Вуцов, след като срази Петев: Не съм искал да го обидя
Снимка: БГНЕС

1332 0

Легендата Иван Вуцов коментира, че е бил грешно разбран, когато говори по темата с избирането на Ивайло Петев за национален селекционер. Бившият треньор заяви, че изборът не е добър, тъй като е твърде вероятно някой от играчите да застане пред селекционера и да оспори решението му с думите: "Бягай, теб те съблякоха в "Левски".

Пред "България Днес" той смекчи тона.

"Тогава не бях разбран правилно, обясни Вуцов. - Не съм искал да обидя Петев. Затова сега вече се въздържам да говоря за неговите треньорски качества. Само едно ще кажа - след като е избран и има тежка задача, трябва всички да го подкрепим. Който не може по друг начин, поне морално да го направи. Предстои контрола с Румъния. Този съперник е подходящ за нас. След това идва изключително важният мач с Италия в края на март. Особено с нов треньор и нови футболисти е наложително да се направи контрола. Трябва да участват всички, набелязани от Петев. Колегите му от клубовете трябва да проявят разбиране и да пуснат играчите."

Контролата с Румъния е насрочена за 7 февруари и ще бъде играна в турския курорт Анталия. Петев е определил група от 23-ма играчи, които иска да събере на лагер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички