Разжалван! Петев и БФС карат Попето сам да си тръгне


Разжалван! Петев и БФС карат Попето сам да си тръгне

1737 0

Капитанът на националния отбор на България Ивелин Попов ще бъде разжалван на лагера преди мача с Румъния на 7 февруари. Лентата на Попоето ще бъде отнета заради безпардонното му отношение и своеволно поведение преди мачовете и след тях, независимо от последвалите резултати, пише "Меридиан мач".

След позорното реми 1:1 с Малта играчът на Кубан, вместо да се появи пред медиите в ролята на капитан и да даде обяснение за странно изпълнената дузпа и поведението на целия отбор, дезертира през загражденията.

Новият селекционер Ивайло Петев щял да отнеме лентата на Попето, въпреки желанието на членовете на Изпълкома халфът да бъде директно отстранен като дисциплинарна мярка. На шефовете им писнало от Попето, който развалял режима в целия тим и особено след близкото си обкръжение в лицето на Манолев и Бодуров, твърди изданието.

Първата му голяма издънка бе още при Лотар Матеус, когато отборът си спретна бирен купон часове след поражението от Беларус. В крайна сметка опитът на германеца да вразуми Попов и компания му струва уволнението. Подобна случка се разигра си след поражението от Норвегия в евроквалификацията в Осло.

Самият Петев, както и в БФС, се надявали, че след отнемането на лентата Попов сам ще си тръгне. Преди няколко дни на въпрос дали Ивелин ще остане с лентата, селекционерът обяви: "Ще видите кой ще бъде с лентата, но не това е най-важното".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички