Вуцов разкритикува остро управлението на българския футбол


Вуцов разкритикува остро управлението на българския футбол

723 0

Иван Вуцов разкритикува остро управлението на българския футбол. Бившият изпълнителен директор на БФС и славен играч на Левски и националния отбор заяви, че всичко, случило се от лятото насам, е доказателство за безотговорност и беззаконие.

"Какво може да се случи с Литекс никой не знае, защото при нас всяка заповед е предпоследна и това се е доказало в последните години. Случаят с изваждането на Литекс не е неприятен, той е много неприятен. Това е още едно доказателство за безотговорността и беззаконието в българския футбол. Сега ще мислят, ще се маят дали да ги възстановяват, как да го правят, кога, пък какво ще стане. Българският футбол от лятото е съпровождан с всякакви катаклизми - изхвърлянето на ЦСКА и Локомотив (София), сега и на Литекс. По един или друг начин футболът ни отслабва, а ние не сме кой знае каква класа, че да си позволяваме да отхвърлим едни от най-силните си отбори, и то с лека ръка", каза Вуцов, цитиран от "Тема Спорт".

Относно поисканата от Левски оставка на БФС той заяви: "Левски си имат свое виждане. Явно и те имат някакви доводи. Като погледнем, всеки има нещо, от което се жалва в българския футбол и е недоволен. Това вече е всичко друго, но не и футбол".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички