Все по-абсурдно става: Мач за Суперкупата ще има, но чак през декември?


Все по-абсурдно става: Мач за Суперкупата ще има, но чак през декември?
Снимка: БГНЕС

2296 0

Неразбориите около тазгодишния мач за Суперкупата на България продължават. Според "Мач Телеграф" двубой може да има, но той може да се проведе в края на годината - през декември.

Вчера се появи твърдение, че мач между Лудогорец и ЦСКА 1948 може изобщо да няма, а причината е плътният график на двата тима, които участват в предварителните кръгове на евротурнирите.

Ако шампионът на България елиминира Балкани и Олимпия Любляна, ще си гарантира участие поне в групите на Лига на конференциите и няма да има свободна дата за мач за Суперкупата до декември. Целта на ЦСКА 1948 също е да играе в групите на третия по сила европейски клубен турнир.

Традиционно двубоят за Суперкупата се играе преди старта на първенството ни, но според настоящия формат Първа лига започва в средата на юли, а не както по-рано - през август. А ето как щеше да изглежда класирането в Първа лига, ако зачитаха само българските голове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички