Вратарят на Етър Христо Иванов призна, че в отбора има страх от изпадане


Вратарят на Етър Христо Иванов призна, че в отбора има страх от изпадане
Снимка: Lap.bg

1218 0

Етър и Ботев Пловдив завършиха 0:0 в мач от 22-ия кръг на Първа лига, а вратарят на "болярите" заяви след мача, че страхът от изпадане съществува у играчи и ръководство. Етър е на последното място в класирането.

"Животът продължава - и утре е ден. Да се надяваме, че ще е по-хубав. Сигурен съм, че ще дойде момент, в който усилията ни ще се материализират. Всяка грешка може да бъде фатална. Голямото желание и неспокойствието водят до това, но няма да е все така. Справихме се с положенията, което е радващо. Следващият път дано победим и половин на нула да е.", коментира самия мач стражът на Етър.

"Колкото и да се опитваме да не го мислим и да си повтаряме едно и също, има го и страха от изпадане. Имаме доста време да го преодолеем това нещо и се надявам след почивката да трупаме по три, не по една точка. Имаме доста опитни футболистси, които липсват. Дано с тяхното връщане отборът да стане по-боеспособен.", завърши коментара си Христо Иванов.

След паузата за националните отбори Етър гостува на Берое в Стара Загора, а след това ще има удобен шанс срещу Ботев Враца у дома си, за да спечели три точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички