Впечатляващи млади "лъвове" за малко не поднесоха изненадата


Впечатляващи млади "лъвове" за малко не поднесоха изненадата

1141 0

Юношеският национален отбор по футбол на България изпусна златен шанс да спечели срещу Испания, след като "ла фурия" стигна до трудна победа с 2:1 над селекцията на Александър Димитров.

"Лъвовете" имаха отлични възможности в мача и изпуснаха няколко много добри положения, докато един от фаворитите на Евро 2015 се възползва от своите и успя да стигне до победата.

Испания привидно натискаше от самото начало, но на два пъти Русев пропусна да открие резултата в полза на българския тим, а Стаматов удари греда. Това се оказа решаващо в 11', когато при заучено положение защитниците на България изпуснаха Куки, който с премерен удар преодоля Наумов.

Все пак до почивката резултатът беше равен. В 35' след куп пропуски се стигна до грешка на отбраната на "Ла роха". Защитник върна много силно топката към своя вратар, който не успя да овладее добре. Тонислав Йорданов успя да се възползва от това и донесе равенството.

Испания излезе преобразена през второто полувреме и след няколко отлични атаки в 47-та минута Фран Виялба с прекрасен гол даде нов аванс на иберийците.

В следващите минути гостите удариха греда и изпуснаха куп положения, които можеха да им струват скъпо в края. Георги Русев се възползва от грешка на защитата, но отправи много слаб удар и пред голлинията топката беше избита - 1:2 за Испания.

Така България остава на последно място в групата, след като в първия мач падна с 0:2 от Хърватия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички