Витоша Бистрица има нов треньор


Витоша Бистрица има нов треньор
Снимка: Официален сайт на Левски

2396 0

Отборът на Витоша Бистрица има нов наставник. Неговото име е Асен Букарев. Новината стана ясна от сайта на „тигрите“. 40-годишният треньор сменя на мениджърската позиция на отбора досегашния наставник на клуба Енгибар Енгибаров.

Асен Букарев за последно работи като асистент на Славиша Стоянович в националния отбор на Латвия. Преди това той бе част от състава на Левски, където изпълняваше различни длъжности в клуба. Заедно с бившия играч на ЦСКА и Левски в клуба идват и Даниел Пеев, който ще заема ролята на помощник, и Валентин Захариев, който ще е треньор на вратарите в отбора от Бистрица.

Задачата на Асен Букарев да спаси „тигрите“ от изпадане няма да е никак лека, тъй като отборът заема последното място в класирането в Ефбет лига. Витоша успя да запише само една победа и две равенства от първите си 20 срещи в шампионата. А ето какво направи тима в последния си мач от есенния полусезон.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички