Вили Вуцов се разбесня срещу БФС и отсече иронично: Искам да ги поздравя


Вили Вуцов се разбесня срещу БФС и отсече иронично: Искам да ги поздравя
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1100 0

Старши треньорът на Янтра Велислав Вуцов даде емоционално интервю в свой стил. То дойде след важната победа с 2:1 срещу един от най-силните тимове във Втора лига - Спартак Варна. Той първо подчерта, че е доволен от видяното в срещата.

Впоследствие обясни, че от клуба се грижат финансово за футболистите си много добре с хубави апартаменти, храна и грижа. Вуцов е на мнение, че в това отношение отборът е на най-добри ниво в групата.

"Не сме финансово могъщи, но като организация – правене за играчите – добри апартаменти, да бъдат хранени, да се грижим за тях, сме на най-доброто ниво в групата. Трябваше да се отблагодари. С днешния мач най-важното беше това. Трябва задължително да вземем следващия мач. След това предстои още по-важен мач – какво предвиждаме. Каквото мога, ще направят хората и ще си поставим конкретна цел.

Вили Вуцов скочи на БФС заради програмата

В момента, в който сме наясно с тези неща, ще правим селекция. Ние селекцията я направихме с първите двама играчи. Ние сме 17 човека, малко сме, трябват ни 4-5 човека. Сега трябва да се абстрахираме" - започна Вуцов.

След това се изказа критично спрямо Българския футболен съюз (БФС). Причината е, че плануваният мач за тима в понеделник от 12:15 по обяд. Той иронично подхвърли, че следващият може да е във вторник от 7:30 сутринта.

"Искам да поздравя БФС - играем в 12:15ч. в понеделник, другия може да го направят във вторник в 7:30ч. сутринта. Имаме 400 деца в школата, как да дойдат на мача, това не е нормално" - заяви специалистът. Наскоро пък Велислав Вуцов призна, че е отказал много оферти и че няма да го изгонят от Янтра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички