Венков оптимист за Европа, пожела си щастлив жребий


Венков оптимист за Европа, пожела си щастлив жребий
Снимка: БГНЕС

1161 0

Капитанът на Черно море Михаил Венков сподели, че със съотборниците му искат тимът да се развива и са готови да защитават името си на терена, след спечелването на Купата на България. Венков прие днес наградата на "моряците" за отбор на месец май в анкетата на Пресклуб "България".

"Аз съм оптимист. Имаме добър отбор, но дано да имаме и късмет при жребия и да стигнем по-напред до групите", заяви той при награждаването.

"Наградата е показателна за нашия отбор, че през последния месец сме си свършили добре работата. Тази купа е на всички, които са част от отбора – от хората, които поддържат терена, до последния футболист. Всички са изиграли роля да я спечелим. Купата си е купа, сега трябва да си защитаваме името на терена. Трябва да показваме добри игри. Искаме отборът да се развива добре", коментира играчът.

Венков сподели още, че феновете са очаквали тима във Варна като герои, след спечелената купа с 2:1 над "Левски" на финала.

"Приеха ни като герои. Чакаха ни във Варна с купата, беше незабравима вечер и за нас, и за феновете, за града, за клуба – беше неописуемо", каза той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички