Венци Стефанов: Знам за топлата връзка между Тасков и Иво Тонев


Венци Стефанов: Знам за топлата връзка между Тасков и Иво Тонев

1979 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази опасенията си от назначението на Таско Тасков за съдия на двубоя с Левски на "Герена". Столичното дерби е в неделя от 20:15 часа.

"Дано Тасков свири справедливо. Знам за топлата връзка между Иво Тонев и него. Надявам се да си е взел поука", сподели босът на белите пред "Тема Спорт".

"Дай Боже след двете поредни равенства с Левски на "Герена" сега да ги бием. Вярвам, че момчетата ще играят на ниво. Много важно е всички да са здрави", добави Стефанов.

"Сега на Славия му трябва спокойствие. Резултатите рано или късно ще дойдат. За Левски не искам да казвам нищо. Далеч съм от кухнята им. Не е моя работа да се бъркам. Не знам какво се случва с тях. Не се интересувам от никой друг освен от Славия", завърши членът на Изпълкома.

Сблъсъкът със "сините" ще е официален дебют за новия наставник на "белите" Иван Колев, който замени наскоро Милен Радуканов. До последно Колев се водеше главен методист в ДЮШ на "Герена", така че познава отлично играта на Левски.

Днес по обяд специалистът ще даде пресконференция преди столичното дерби. По време на паузата в шампионата той води Славия в контролата с Верея Стара Загора, спечелена с 2:0.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички