Иван Колев: Моята цел е да наложа коренна промяна в играта на Славия


Иван Колев: Моята цел е да наложа коренна промяна в играта на Славия

1863 0

Oтборът на Славия организира специална пресконференция, на която бе представен новия треньор на отбора Иван Колев. Наставникът заяви, че има начертана стратегия за бъдещето на отбора, както и че се надява да покаже на футболистите правилния подход към тренировките и официалните мачове.

„Благодаря на господин Стефанов и Славия, че ни гласува доверие. Ние добре разбираме ситуацията и ще се опитаме да променим нещата в посоката, която искат. Първо аз съм професионален треньор с над 30 години опит. Един треньор, който има самочувствието че е про, трябва да може да се справя с всякаква ситуация. Конкретната цел е коренна промяна в представянето на отбора и по-предно класиране. Първата ни задача е да опознаем състоянието на всеки един футболист. Това трябва да се направи много бързо” - каза той на днешната пресконференция.

"Не знам дали ще налагам юноши, искам първо да се запозная с качествата на футболистите. Всеки един ще се третира като професионален футболист, независимо от възрастта. Разбира се, трябва да се адаптирам към качествата, изградил съм си идея как да се подхожда към тренировките и мачовете” - добави той.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички