Венци Стефанов с поредно култово изказване, отново нападна Петричев


Венци Стефанов с поредно култово изказване, отново нападна Петричев

2302 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи поредно култово изказване след победата на "белите" над Черно море. Стефанов отново не пропусна темата Лудогорец и заяви, че Кирил Домусчиев е причината Славия да не играе на стадиона си. 

"Когато Кирил Домусчиев реши, той ги решава тези работи. На мен ми се иска час по-скоро. Видяхте ли някаква положителна промяна от всичкото това нещо, освен че мачовете се играят по това време? Каква промяна виждате в качеството на срещите? Каква промяна, всичко е в интерес на един човек! Всичко се прави за неговите интереси и аз не искам публиката ни да се измъчва, защото някой смята, че така ще се вдигне качеството на българския футбол. Къде се вдигнахме? Къде сме, пишете, кажете! Всичко се решава от този, който държи правата на телевизиите. А кой държи правата, знаете ли (б.а. Домусчиев)?

Всичко е с нагласата на един човек да му е удобно. Ще играеш във Варна или в Куртово Конаре, за да е приятно на някой. Този мач сигурно го загубиха в Копенхаген, защото не играят на такива хубави терени в България, както играят в Европа. Може би трябва да се преселят в някоя европейска държава, за да играят на добри терени, а ние тук си се мъчим на нашите", отговори президентът на запитване кога ще се върне отбора на "Овча Купел".

„Момчетата се бориха през целия мач. Определено съм доволен, че се хвърлиха мъжки и играха. Според мен заслужено победихме и така трябва да продължаваме. Не прощаваме даже на Сирни Заговезни", допълни за победата срещу "моряците". 

За думите на Ангел Петричев, че е бил заплашван от Венци Стефанов: "Аз по коридорите не съм срещал подобно лице. Къде виждаш коридори бе, моето момиче? Има стадион. По коридорите не съм срещал подобно лице, а и не го знам кой е този изпълнителен директор. Видях един такъв висок човек, черен, с по-сини венци. За него ли говорите? Той не е страхлив, но не знае какво приказва. Не е разменял с мен една дума, а говори, че съм шут и съм ходил не знам къде си. За такива като него или хубаво или нищо. Аз мога да разговарям с Кирил Домусчиев, но той трябва да има начин да си озаптява тези, дето работят за него. Не може някакъв, който не познавам, да ме коментира. Нито ми е на годините, нито на стажа във футбола, нито на каквото и да било. Аз с нищо не искам да разговарям".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички