Венци Стефанов смята, че и Бербатов не е подходящ за БФС, обясни защо


Венци Стефанов смята, че и Бербатов не е подходящ за БФС, обясни защо
Снимка: Facebook

17164 0

Босът на Славия - Венцеслав Стефанов, коментира събитията в българския футбол и по конкретно тези в БФС. Той категорично обяви, че Михаил Касабов временно изпълнява длъжност шеф на централата ни, независимо от твърденията на Йордан Лечков, че той е наследникът на Борислав Михайлов.

"Избран е Михаил Касабов. Всички взехме решението, включително и той (Лечков). Ако той не се е подписал, това говориж лошо за него. Единодушно е. Той не казва истината. Тогава се кандидатираше за кмет на Сливен и не можеше да бъде на двете места. Затова си подаде оставката. Всички решихме. В момента подписва Касабов, защото той е вписан като вицепрезидент. Лечков оспорва това в съда. Лечков е определен за отговорник на националния отбор. Вижте къде е националният отбор", заяви Стефанов пред bTV.

Той коментира и потенциалните кандидати за постоянен мандат, като категорично заяви, че не би подкрепил Любослав Пенев. Според президентът на "белите" и Димитър Бербатов не би се справил с тази задача. "Слушам хиляди, има си едни редовни, които от много години искат да станат шефове на БФС. Няма да се учудя, ако Йоло Денев и той се кандидатира. Емил Костадинов е кротък човек, би ставал за такъв, но той не обича да се навежда.

Любо Пенев е добро момче, играе хубав тенис, разбира от футбол, но тук има голямо чувство за отговорност. Митко много отгоре гледа на всичко, той е голямата работа. Тук трябва човек, който обича футбола, обича децата. Това нещо иска един човек, доказан, че може да създава. Защо уважавам Борислав Михайлов? С авторитета си, с визията си, с контактите си направи България от много малко популярна във футбола, с много кадри в УЕФА". Някои издания подозират претенциите на Лечков като опит да забави конгреса. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички