Венци Стефанов се оплака от БФС и родните съдии - подборът им спрямо... родното място


Венци Стефанов се оплака от БФС и родните съдии - подборът им спрямо... родното място
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1490 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отправи сериозни обвинения към съдийството в България. Той нападна шефа на съдиите Виктор Касай за избора на рефери за двубоите на "белите". След последния мач на Славия Стефанов направи препратка към мача с ЦСКА.

Последният мач за Славия бе срещу Локомотив София и оттам обявиха, че ще внесат жалба срещу съдията на срещата Славия - Локомотив София Владимир Вълков заради изгонването на Божидар Кацаров.

"Искам да попитам докога преди мач с Черно Море ще ни пращат варненски съдии?! Въпросът ми е насочен към Касай. Писна ми! Казвам го. Сега срещу Пирин ще ни свири един от приятелите на Илиан Илиев. На какво прилича това? Докога? Защо дават мач на Красен Георгиев от Варна? Колко картона ще получим сега в Благоевград?

Казах го и онзи ден, че преди мача с ЦСКА ме "нарисуваха" колегите. Не искам отново да ме "рисуват", не искам да се повтарят тези работи. Срещу ЦСКА, срещу Лудогорец - подигравка! Да казвам ли как ни свири Драго Драганов?! Международни съдии вдигат табелите, а ни пращат разни местни реферчета да ни "рисуват". Варненец ще се изявява в Благоевград, а после играем с Черно море. То понеже Варна и Благоевград са на една разходка разстояние. Това е безобразие вече", каза Венцеслав Стефанов пред "Спортал". А какво каза собственикът на Славия по повод отсъжданията на съдията на мача Славия - ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички