Венци Стефанов: Разликата между мен и Гонзо е стотиците прочетени книги


Венци Стефанов: Разликата между мен и Гонзо е стотиците прочетени книги

906 0

"Да бъдеш комедиен актьор е изкуство”, това заяви Венцислав Стефанов, по повод изказването на Георги Иванов-Гонзо, че президентът на Славия е по-подходящ за комедиен актьор, отколкото за футболен ръководител, предаде БГНЕС.

"Продължавам да уважавам Георги. Както виждате, не се обръщам към него с прозвището му. Искам да му кажа само едно нещо – да бъдеш комедиен актьор е висше изкуство. За да станеш комедиен актьор, трябва много да учиш. Разликата между мен и него са многото прочетени книги, стотици. Така че не мога да се обиждам от него, аз все пак го считам за приятел. Желая му успех. Сега има всички шансове да направи това, което не успя преди години", заяви той.

"Пак ще го кажа и искам да бъда точно разбран – нямам нищо против Левски, против привържениците на Левски, които заблудени ме псуват и наричат какъв ли не. Против съм двойния стандарт – за едни майка, за други мащеха”, допълни босът на "белите".

На въпрос какво мисли за евентуалното създаване на нов формат на първенството – Висша лига, Стефанов отговори. "Имам коренно различно мнение от това на Борислав Михайлов. За мен не може да съществува Висша лига с хора, които са изпаднали много в нисшите лиги. За да стане това, трябва да се намерят спонсори като тези в Левски, които да платят задълженията и чак тогава ще могат да играят в тази Висша лига. Аз не виждам как ще се случи подобно нещо.”

Президентът на Славия коментира и ситуацията около Литекс и това какво ще се случи с школата и настоящите футболисти на този клуб в бъдеще. "Литекс има 24 футболисти в различните национални гарнитури. Какво ще стане с тези играчи? Реално големият проблем е, че тези момчета по административен път останаха аут. Всички други приказки за рестарт и прочие си е чист популизъм. Един комедиен актьор пита какво става с тези момчета…”, коментира той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички