Венци Стефанов разкри защо Славия се раздели със Златомир Загорчич


Венци Стефанов разкри защо Славия се раздели със Златомир Загорчич
Снимка: Facebook

1857 0

Собственикът на Славия Венци Стефанов разкри причината, поради която се е разделил с вече бившия наставник на "белите" Златомир Загорчич. Оказва се, че сърбинът е бил този, който е пожелал раздялата между двете страни.

"Всяко начало има и край. Човекът има нужда от почивка, от възстановяване. Каза ми, че има нужда да почине. Изнервен е и иска да се прибере и да почине. В крайна сметка той три години работеше сам тук, докато семейството му си беше в Сърбия. Не е най-добрият вариант това.

Мога да ви кажа, че раздялата ни е съвсем приятелска. Оставаме с най-добри чувства, оставаме си приятели. Даже това си говорихме – че утре пътищата ни може отново да се срещнат. В крайна сметка всеки човек има право да бъде щастлив и ако той има нужда да бъде близко до семейството си, ние сме длъжни да се съобразим с това нещо.

100% липсата му ще се усети. Ще пожелая на Загорчич много здраве и много щастие в семейството. Дано да има шанс да води голям европейски клуб, защото за това се иска и шанс. Имах големи желания за един треньор, но в момента той има много ангажименти с националните гарнитури. Да, Ангел Стойков е треньор, който има бъдеще и трябва да му се даде шанс. Просто в момента е рано, не искам да говоря. След 2-3 дни ще оповестим кой ще бъде треньор" - сподели Стефанов пред БНР.

А в последния кръг Славия загуби от ЦСКА и направи ситуацията си още по-тежка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички