Венци Стефанов призова Любо Пенев да си подаде оставката


Венци Стефанов призова Любо Пенев да си подаде оставката

1589 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че ако е на мястото на Любослав Пенев, ще си подаде оставката като селекционер на България.

"Аз изразявам свое собствено мнение, но съм убеден, че Боби Михайлов ще вземе правилното решение. Аз на мястото на Любо Пенев не бих останал след тези резултати. Ние трябва по някакъв начин да променим нещата. Важна е инфраструктурата, стадионите, терените. Ако идва чужденец треньор, трябва много внимателно да се подберат нещата. Лотар Матеус си дойде с други интереси тук, въпреки че бе голям специалист. Трябва да си по-скоро психолог. Да развиеш доброто у някого," заяви Стефанов пред БНТ.

"Голът на Малта е от засада. Не искам да изземвам функциите на треньорите и специалистите. Има едно-две кадърни момчетата, с които ако се работи, може да има резултати. Нещата са изпуснати от доста година. Ако бяха вкарани 100-200 милиона във футбола, нещата щяха да са други. Никой не си мръдна пръста от управниците да направи нещо. Не само за футбола, но и за другите спортове. Какво очакват децата сега? Да стоят на компютрите само. От детското-юношеските школи се тръгва. От там излизат талантливи деца. Примерно Лудогорец са си поставили доста високи цели. Искат да играят в Шампионска лига всяка година. Това само с юноши не става. Не е виновен Боби Михайлов, дори Иван Славков преди него, нещата са доста забатачени от доста години," каза още президентът на Славия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички