Лечков: Питайте Боби дали Петев остава!


Лечков: Питайте Боби дали Петев остава!

1199 0

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков, който е отговорник за националния отбор, заяви, че президентът Борислав Михайлов и други членове на Изпълкома трябва да бъдат попитани дали Ивайло Петев остава на поста селекционер.

"Не ме питайте нищо за националите. Не ме занимавайте с тях, моля ви. В момента съм в предизборна кампания", заяви Лечков пред "Блиц".

"Има други членове на Изпълкома, има си президент. Звъннете на тях и ги попитайте дали Петев остава, или вече се водят разговори с други треньори. Аз съм настроен на друга вълна и изобщо не ми е до националния отбор", категоричен бе той. Както е известно, бившият кмет на Сливен се е кандидатирал за предстоящите местни избори.

Именно героят от САЩ'94 бе човекът от Изпълкома, който при представянето на Петев през декември миналата година заяви, че целта пред него е класиране на третото място в групата и участие на бараж. Задачата не бе изпълнена и се очаква бившият треньор на Лудогорец да бъде освободен от поста, въпреки че има договор за още две години с БФС.

Четири са вариантите за заместник на Петев, които са били обсъждани от централата. Това са Георги Дерменджиев, Петър Хубчев, Красимир Балъков и Илиан Илиев, възможно е да се наеме и чужденец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички