Венци Стефанов: Явно сме побългарили Манзоро


Венци Стефанов: Явно сме побългарили Манзоро

991 0

„Не очаквах от Манзоро такава постъпка. Последните сведения, които имам за него са, че е болен. Не му прави чест, че не се обади. Все пак той е французин и претендира за по-различно възпитание. Явно сме го побългарили", коментира президентът на Славия Венцеслав Стефанов пред „Меридиан мач“. Французинът се скри и не иска да се прибира в България.

„Не е тайна, че имаме намерение да продадем Жереми в Русия. Обещали сме му го и на него. Надявам се, че той ще се появи в близките дни", продължи Стефанов. Той говори и за желанието на новия треньор Александър Тарханов да залага на силов футбол в Славия.

„Тук се получи нещо от сорта „изгубени в превода". Мъжка игра не означава силов футбол. Има си там силов трибой, многобой и други такива. Тарханов обяви, че ще иска мъжка игра от футболистите на Славия и това аз мога само да го подкрепя", допълни той.

На въпрос за Наско Курдов, Стефанов каза: „Вярно е, че го харесвам и бях готов да го взема на „Овча купел". Не знам какво става с него, не е подписал договор и не е наш футболист".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички