Венци Стефанов: Ако българин е треньор, ще е Владимир Иванов


Венци Стефанов: Ако българин е треньор, ще е Владимир Иванов
Снимка: БГНЕС

1124 0

До няколко дни трябва да стане ясно кой ще продължи да води Славия през пролет­ния дял. В последните три срещи начело на белите на по­ста бе Владимир Иванов-Фугата. Той се справи отлично в тях - три победи - над Монта­на, Локомотив Пловдив и Пи­рин Благоевград, при голова разлика 7-0. Иванов замести подалия оставка Иван Колев след загубата от Левски.

"Имам пълно доверие на Иванов. Ще решим тази сед­мица как ще процедираме с треньорския пост. При всич­ки случаи той ще бъде или старши, или един от треньо­рите на Славия. Шансовете му са 50 на 50. От сега ви гарантирам, ако треньорът бъ­де българин, ще е Владо Ива­новако е чужденец, защото има такъв вариант, той ще му е помощник. Важното е, че Иванов свърши работата, за която бе назначен, и показа, че има хляб в него", категори­чен бе пред "Тема Спорт" пре­зидентът на столичани Вен­цеслав Стефанов.

Според запознати, двама­та чужденци, които може да поемат Славия, са бившият наставник на тима Стевица Кузмановски и водилият у нас Локомотив (Пловдив) македо­нец Драган Канатларовски. Бе­лите ще зимуват на пето мя­сто с 31 точки, на седем от лидера Лудогорец.

Очаква се до петък Славия да има вече нов старши треньор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички