Венци Стефанов: Договорът със Сити за Кръстев вече е подписан


Венци Стефанов: Договорът със Сити за Кръстев вече е подписан
Снимка: Оф. сайт на Левски

1518 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви, че сделката между столичани и Манчестър Сити за Филип Кръстев е факт. Той обаче не разкри срещу каква сума талантът ще премине в английския гранд.

"Договорът между Славия и Манчестър Сити за трансфера на Филип Кръстев вече е подписан. Сделката ще бъде официално обявена след 1 юли, когато се отваря трансферният прозорец. Сумата няма да я спомена. Такава е уговорката ни със Сити. Със сигурност обаче тя е доста добра за българските стандарти", заяви Стефанов пред "Блиц".

Роденият през 2001-ва година полузащитник има 11 мача на сметката на Славия през настоящия сезон, в които е успял да реализира едно попадение. По-рано имаше информации, че 18-годишният халф ще започне следващия сезон в белгийския Помел, който в сателит на Сити. Възможно е той да остане в Славия до края на 2020 г., а бъдещето му да се реши през януари 2021 година. А кога се очаква да бъде наложен в първия състав на Манчестър Сити - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички