Венци Христов пред Goal.com: Загуба от Хърватия няма да е трагедия, равен ще е успех


Венци Христов пред Goal.com: Загуба от Хърватия няма да е трагедия, равен ще е успех

2523 0

Българският национал Венцислав Христов сподели очакванията си от европейската квалификация между България и Хърватия на 10 октомври в София. Според нападателя на Берое, който вкара победния гол за "лъвовете" срещу Азербайджан (2:1), равният със селекцията на Нико Ковач би бил успех, а загубата няма да се приеме като голяма трагедия.

"Ние в България сме добре запознати с вашия отбор, заяви Христов пред хърватския Goal.com. - Имате силна средна линия, в която Модрич и Ракитич са най-добрите ви играчи. Те се представят успешно за Реал (Мадрид) и Барселона. Основните ви футболисти играят в големи отбори в Европа и ако трябва да съм честен, изборът на селекционера ви Нико Ковач е по-богат от този на Любослав Пенев. Ние обаче в никакъв случай няма да се предадем, искаме да се класираме на Евро 2016", споделя Христов.

Според нападателя Италия и Хърватия са фаворити за първите две места в групата.

"Въпреки това ние вярваме, че можем да се включим в борбата за второто място. Като колектив сме добри", категоричен е той.

Българският национал предупреди хърватите, че отборът му ще заложи на отворена игра в София.

"Винаги играме нападателен футбол, така ще е и срещу Хърватия. Равен резултат не би бил лош за нас, загубата пък няма да е голяма трагедия. Селекционерът Пенев и занапред ще има огромна подкрепа, защото в България ценят вашия отбор и хората ще дойдат да ни подкрепят", завършва Венци Христов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички