Валят запитвания за асове на Черно море, трансферна цел №1 се отдалечава от „Тича“


Валят запитвания за асове на Черно море, трансферна цел №1 се отдалечава от „Тича“
Снимка: Lap.bg

1262 0

Трима футболисти на Черно море са в радара на клубове от чужбина. Става въпрос за Виктор Попов, Николай Златев и вратаря Иван Дюлгеров, пише „Тема Спорт“

В двубоя за Купата на България срещу с Локомотив Пловдив триото бе гледано от импресариото Ксавие льо Троке. Мениджърът работи с френските Гинган и Брест.

Тримата играчи на „моряците“ попадат в радара на клубове от Белгия, Нидерландия и Италия. Те с млади и талантливи и това определя непрестанния интерес към тях. Запитвания има доста в канцелариите на „Тича“, но все още липсва конкретна оферта.

Може да се разделим с още някого, особено ако привлечем. При добра оферта не е изключено да има и продадени“, коментира треньорът Илиан Илиев пред изданието.

Междувременно централният нападател Атанас Илиев пък се отдалечава трансфер в Черно море. Той е искан на „Тича%, но обвързаността му с Асколи засега стопира нещата. Илиев не попада в сметките на италианците, но договорът му не е прекратен.

Именно привличането на централен нападател е цел номер едно пред старши треньора на варненци Илиан Илиев, след като Матиас Курьор си напусна.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Горещ коментар за ВАР на Мондиала от единствения треньор от Първа лига, познал шампиона и голмайстора на Световното първенство

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички