Валери Божинов няма да живее в България след края на кариерата си, а в...


Валери Божинов няма да живее в България след края на кариерата си, а в...
Снимка: БГНЕС

3493 0

Агентът на Валери Божинов Антонио Дел Весково заяви, че информацията за евентуален трансфер на клиента му в члена на Лега Про Акрагас е пълна измислица.

"Няма абсолютно никаква истина в това, което прочетох в различни сайтове за един въображаем трансфер на Валери в сицилианския клуб", каза агентът пред leccezionale.it - С цялото ми уважение към Акрагас, той не е отбор, който би бил приоритет за Валери, не защото играе в Лега Про, а заради факта, че ако той реши да се състезава в тази лига, ще отиде в Лече", категоричен бе Дел Весково.

Агентът разкри, че през новия сезон бившият български национал е в много добро физическо състояние и е на път поне да повтори представянето си от миналия сезон с Партизан - 22 гола в 38 мача.

"В същността си Валери е от Лече, той е израснал тук, следи какво се случва с клуба. Когато завърши кариерата си, той планира да се завърне в Лече заедно със семейството си и да останат да живеят тук", разкрива италианецът.

Той сподели още, че Божинов е помогнал на двамата млади български футболисти Антонио Вутов и Радослав Цонев да се аклиматизират в италианския град.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички