Потвърдено от Биляна Дол: С Валери пак сме заедно


Потвърдено от Биляна Дол: С Валери пак сме заедно
Снимка: Instagram

4233 0

Красивата сръбкиня Биляна Дол потвърди, че двамата с Валери Божинов са се събрали. Двойката скъса през юли, като Дол обясни, че причината за това е изневяра от страна на нападателя на Ботев (Враца). Сега обаче тя призна, че с футболиста са отново заедно.

"Да, заедно сме!", сподели тя пред "България Днес". Според втория баща на Валери - Сашо Ангелов, двамата изобщо не са прекъсвали връзката си. "Биляна идва в България, Валери ходи в Сърбия. Не искам да коментирам повече", сподели той пред същото издание.

Малко след това сръбкинята пусна снимка като история в Instagram профила си, на която двамата с Божинов са в сръбски ресторант. Под кадъра има и сърце.

Твърдения, че двойката е подновила отношенията си се появиха още през август. Те са били засечени в ресторанта на хотел "Лева" във Враца от репортер, който е казал, че след като са хапнали, влюбените са се качили в апартамента на играча.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички