В Шотландия: Български талант струва милион и половина паунда


В Шотландия: Български талант струва милион и половина паунда
Снимка: Оф. сайт на Черно море

1610 0

Шотландската версия на ‘Sun’ оцени таланта на Черно Море Мартин Минчев на 1.5 милиона паунда. Според изданието младият нападател е обект на интерес от страна на шампиона на Шотландия Селтик.

Това не са просто спекулации, след като става ясно, че представители на „детелините“ са наблюдавали Минчев по време на изявите му с екипа на варненци. Селтик обаче ще има сериозна конкуренция за подписа на българския национал, след като сериозен интерес има и от италианския елитен Торино, като „биковете“ дори се надяват да го вземат в редиците си през лятото. Андерлехт също е един от кандидатите за Минчев, но несигурната финансова ситуация в белгийския тим може да се окаже проблем за потенциална сделка.

Преди няколко седмици „моряците“ обявиха, че няма да пуснат 19-годишния талант за по-малко от милион и половина евро. През зимата интерес към Мартин Минчев имаше и от българските Лудогорец и ЦСКА. През този сезон той успя да изиграе 22 мача в Първа лига, като в тях реализира 6 попадения. Младият футболист вече има и 4 срещи на сметката си за националния отбор на България. А ето кой турски гранд преди време прояви интерес към Минчев.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички