В Монтана доволни, не искали ЦСКА за Купата


В Монтана доволни, не искали ЦСКА за Купата

1012 0

Михаил Мадански е доволен, че жребият за Купата на България размина Монтана с ЦСКА. Спортният директор на тима от Северозападна България се падна да гостува на Пирин (Гоце Делчев) в първия кръг.

"С ЦСКА и "Левски" играхме миналата година. Искам сега на по-друг етап да се срещнем с тях. Не желаех ЦСКА. Жребият ни е нито лек, нито труден. Абсолютно нормален, като за всички останали отбори. Ще се опитаме да стигнем колкото се може по-напред в турнира. Миналата година обявихме, че целта ни е влизане в "А" група и купата на България не беше сред приоритети ни. Сега трябва да се утвърдим в групата, но няма да подценим мачовете за купата", коментира Мадански.

Той вярва, че Монтана може да елиминира Пирин.

"Двубоите за Купата са интересни, защото всичко може да се получи. Отборите от по-ниските групи играят без напрежение, играят за удоволствие и за публиката. Някой от така наречените майстори може да подцени ситуацията и ще сгреши. Убеден съм, че ние ще подходим сериозно към този мач и ще отидем в Гоце Делчев да покажем добрата си страна и да ги отстраним", каза още бившият национален селекционер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички