Монтана не даде "крепостта" Огоста и на Локомотив Пд


Монтана не даде "крепостта" Огоста и на Локомотив Пд

1008 0

Монтана победи Локомотив Пловдив с 2:0 в мач от седмия кръг на "А" група. Това е втора победа от три мача за домакините на ст. "Огоста" този сезон. В третият им мач у дама до момента те направиха 1:1 със шампиона Лудогорец. Със спечелените три точки тима от Северозападна България вече имат осем в актива си, докато Локомотив остава с пет.

Монтана откри още в 7-ата минута. Асен Георгиев изпълни фаул, Ясин Ел Харуби спаси, а след това се справи и с добавката на Йордан Тодоров, но бе безпомощен при удара на Сергей Георгиев. 

Гостите отвърнаха с два удара на Зоран Балдовалиев и Бирсент Карагерен, които обаче не бяха заплаха за Христо Иванов. В 27-ата минута Тодоров стреля от сериозна дистанция, но този път Харуби се намеси стабилно и улови. Три минути след това стражът се справи и с удар на Георгиев. 

В 36-ата минута Мартин Камбуров успя да отбележи, но попадението не бе зачетено заради засада.

След почивката Илиев първи обстрелва вратата на "черно-белите" в 51-ата минута, но кълбото излезе в аут.

В 57-ата минута Боне съвсем затрудни задачата на Локомотив, след като получи втори жълт картон за нарушение срещу Илиев в центъра на терена.

В 69-ата минута Георгиев получи възможност да отбележи втори гол, но не бе достатъчно прецизен в завършващата фаза. Все пак в 86-ата минута гостите можеха да стигнат до изравнително попадение, но Камбуров стреля слабо от пряк свободен удар и Иванов спаси.

В добавеното време резервата Алби Дости излезе сам срещу Харуби, но ударът му не бе точен. Все пак в последните секунди албанецът асистира на Генчев, който с точен удар оформи крайното 2:0.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички